Magyar-Norvég Kft.

1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 81.

+36-1-303-3058

info@roshults.hu

Cart

Magyar-Norvég Kft.

1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 81.

+36-303-3058

info@roshults.hu

Magyar-Norvég Kft.

1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 81.

+36-1-303-3058

info@roshults.hu

TELJES RUGALMASSÁG

MEGÁLLÍTHATATLAN KREATIVITÁS

Elegáns minimalizmus

A Röshults Open Kitchen rugalmassága lehetővé teszi ötletei áramlását és kreativitásának virágzását. Természetesen kivételesen jó minőségű anyagokkal és minimalista dizájnnal. Nem számít, miről álmodozik, jövőbeli szabadtéri élete megnyitja elméjét és szívét. Együtt olyan konyhát hozunk létre, amely egy életre szól.

A NYITOTT ELME ÉS SZÍV

ELHOZZA NEKED A BOLDOGSÁGOT

TÖKÉLETES KONYHA HÁROM LÉPÉSBEN

A Röshults Open Kitchen három sarkalatos lépésben készül el, amelyek együttesen egy minimalista, mégis nagyszerű kombinációt alkotnak, amelyet Ön választott.

1. Modules

Először válassza ki az Open Kitchen funkcióit. Képzelje el a funkciók és a dizájn ideális kombinációját, és kezdje el utazását a felhasználási mód kiválasztásával. A modulok és funkciók száma határozza meg a konfiguráció méreteit.

2. Finish

Most itt az ideje, hogy az Open Kitchen típusú konyháját befejezze. A modulok megjelenése, valamint a keret csak Önön múlik, és a rozsdamentes acél és az antracit bármilyen kombinációját választhatja.

3. Frame

Ahogy a neve is sugallja, az Open Kitchen nyitott kerettel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kreativitásod végső megjelenését kialakítsa. Az alsó polc kialakítása is az Ön választása szerint választható: összhangban van a keret kialakításával, vagy teak színben.

RÖSHULTS BUILDER

Tervezési eszközünk segítségével képzelje el leendő kültéri konyháját. Adjon hozzá funkciókat, és fedezze fel a dizájnt az egyedi kombináció létrehozásához. Ha tökéletesedik, forduljon a legközelebbi Röshults Partnerhez, és ők végigvezetik a folyamaton.