Magyar-Norvég Kft.

1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 81.

+36-1-303-3058

info@roshults.hu

Cart

Magyar-Norvég Kft.

1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 81.

+36-303-3058

info@roshults.hu

Magyar-Norvég Kft.

1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 81.

+36-1-303-3058

info@roshults.hu

ÁLMODJA MEG

A TÖKÉLETES KONYHASZIGETET

ÉLET A SZABADBAN

A Röshults Kitchen Island egy luxus kültéri konyha, mely kiváló minőségű anyagokkal, exkluzív tulajdonságokkal és kortárs dizájnnal van fűszerezve. Minden modul rugalmas, és lehetővé teszi a konyha minden részletének, minden funkciójának és végső kialakításának kiválasztását.

Az alapelv egyértelmű, és néhány lépésen áthaladva látni fogja, hogy konyhája életre kel – teljes összhangban kívánságaival, életmódjával és egyedi igényeivel.

ÁLMODJA MEG

A TÖKÉLETES KONYHASZIGETET

TÖKÉLETES KONYHA HÁROM LÉPÉSBEN

A Röshults Open Kitchen három sarkalatos lépésben készül el, amelyek együttesen egy minimalista, mégis nagyszerű kombinációt alkotnak, amelyet Ön választott.

1. Modules

Először válassza ki a Kitchen Island funkcióit. Képzelje el a funkciók és a dizájn ideális kombinációját, és kezdje el utazását a felhasználási mód kiválasztásával. A modulok és funkciók száma határozza meg a konfiguráció méreteit.

2. Cabinets

A Kitchen Island alapja szekrényekből áll – különféle funkciókkal és berendezésekkel az ajtók mögött. Fedezze fel kínálatunkat, és hagyja, hogy kreativitása kibontakozzon a rengeteg belső funkción keresztül, mint például a hűtőszekrények, jégkockakészítők és a rugalmas tárolás.

3. Frame

Végül, de nem utolsósorban itt az ideje, hogy az utolsó simítást hozzáadja a Kitchen Islandhez. Az ajtók kivitele, valamint a keret felső, első, hátsó és oldalsó paneljei mind Önön múlik. Ha szeretne egy bárt a Kitchen Island hátsó részébe, több lehetőség közül választhat, hogy hangulatos konyhát alakítson ki.

RÖSHULTS BUILDER

Tervezési eszközünk segítségével képzelje el leendő kültéri konyháját. Adjon hozzá funkciókat, és fedezze fel a dizájnt az egyedi kombináció létrehozásához. Ha tökéletesedik, forduljon a legközelebbi Röshults Partnerhez, és ők végigvezetik a folyamaton.