Magyar-Norvég Kft.

1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 81.

+36-1-303-3058

info@roshults.hu

Cart

Magyar-Norvég Kft.

1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 81.

+36-303-3058

info@roshults.hu

Magyar-Norvég Kft.

1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 81.

+36-1-303-3058

info@roshults.hu

A TÖKÉLETES LOUNGE

GARDEN MOORE

Élj többet, szeress jobban, nevess többet!

Az élet arról szól, hogy élvezzük ezeket a pillanatokat, amelyeket gyakran mindennapi életnek neveznek. A Röshults Garden Moore Series egy nyugodt társalgót hoz létre, ahol összejöhet barátaival és családjával, és élvezheti a jó – mindennapi – életet. A rozsdamentes acélból készült kerettel, a teakfa részletekkel, valamint az időjárásálló és laminált Sunbrella® anyagból készült párnákkal és QuickDry habbal ez kiváló választás kültéri társalgóba. Most szabja testre a dizájnt, és alkossa meg saját menedékét.

TÖKÉLETES LOUNGE HÁROM LÉPÉSBEN

A Röshults Open Kitchen három sarkalatos lépésben készül el, amelyek együttesen egy minimalista, mégis nagyszerű kombinációt alkotnak, amelyet Ön választott.

1. Plan

Kezdje a kültéri alaprajzával. Milyen igényei vannak az ülőbútorokkal kapcsolatban, és hogyan szeretné ezeket kombinálni? Javasoljuk, hogy gondolja át, majd készítsen tervet.

2. Appearance

Most itt az ideje, hogy kiválassza a kanapék, székek, heverők és oszmánok megjelenését és színét. Éles sötétkék vagy finom homokos szürke színben kaphatók, és természetesen a választás csak Önön múlik.

3. Accessories

Egészítse ki a Röshults Garden Moore társalgóját dohányzóasztalokkal és kisebb kis asztalokkal. Azt is javasoljuk, hogy tekintse meg más kollekcióinkat is, hogy megtalálja kedvenc részleteit.

Röshults Builder

Tervezési eszközünk segítségével képzelje el leendő kültéri konyháját. Adjon hozzá funkciókat, és fedezze fel a dizájnt az egyedi kombináció létrehozásához. Ha tökéletesedik, forduljon a legközelebbi Röshults Partnerhez, és ők végigvezetik a folyamaton.

Tovább a Röshults Builderre